L'ESQUELLA DE LA LLUNA

Una experiència que no
et deixarà indiferent

Vols viure una posta de sol al Santuari de Núria? Vols sentir el silenci de la nit sent observat per l’espurneig brillant dels ulls dels isards i muflons que t’acompanyen al teu costat? Vols pujar al Puigmal sota la claror d’una lluna plena d’hivern.

RECORREGUT

Mapa

Descripció

Sortida des del Santuari de Núria direcció a la pista de Finestrelles, pel costat del Riu de Finestrelles. Un cop deixem la pista, si hi ha prou neu, anem a buscar el forat de l’Embut per pujar pel Torrent de la Coma de l’Embut. Seguim el torrent direcció a la Font Bordonera fins arribar als Llisos de la Coma de l’Embut que ens portaran fins al Pluviòmetre. Un cop arribats aquí, a través de les Terregalleres del Puigmal seguim per la Coma de l’embut en direcció al coll entre el Pic Petit de Segre i el Puigmal, sense arribar a d’alt el coll, desviant-nos direcció al Puigmal per arribar directes al cim.

La baixada, que serà neutralitzada, serà des del Puigmal, seguint la Collada de l’Embut (el camí habitual de pujada i baixada la primavera/estiu) per anar a buscar Fontalta i un cop aquí anem a buscar el Torrent de la Coma de l’Embut fins a tornar a la pista de Finestrelles, al costat del Riu de Finestrelles, i arribar al Santuari de Núria (aproximadament per la mateixa zona que la pujada).

Tot i que els trams de pujada i baixada passen majoritàriament pel Torrent de la Coma de l’Embut, els traçats estaran clarament senyalitzats i suficientment separats per evitar accidents.

Temps límit: 3hores
Hi ha previstos els següents temps de tall:
21:00h es tanca el control C3 (Pluviòmetre) i no es deixa pasar a cap corredor al cim.
22:00h es tanca el control C5 (Puigmal) i està previst que a les 23:00h no hi hagi cap corredor en el recorregut.

Preus

  • De 03/02 a les 18:00h al 07/03 a les 00:00h -> 27,00€

DOCUMENTS

MEDIA

PATROCINADORS

Patrocinadors Oficials

Col·laboradors Oficials

Suport Institucional

traginerlotsdenadal